Skummig hummersoppa, liten sallad på nykokt hummer, tryffelmajonäs.
Carpaccio på kalv toppas med rostade pinjenötter, ruccola & parmesan
Vit sparris med tryffelhollandaise och rostat parmaflarn
Ceviche på hälleflundra, avokado, räkor smaksatt med lime, chili, koriander
Gödkalvsentrecote med mustig portvinssås & potatisterrin smaksatt med
lagrad Svecia
�rtmarinerad lammytterfilé med potatis och getostgratäng serveras med
timjansky.
Färskostfylld kycklingrullad serveras med rotfruktsgratäng samt
balsamicoreduktion
Pocherad torskrygg serveras med smörad hummersås, mandelpotatispuré
& parmesanströssel
Vanilj & citrongräspannacotta serveras med passionsfruktscaramel och
färska jordgubbar
Cremé brulée serveras med färska bär
Key Lime Pie serveras med hallongrädde.
Vit chokladmousse serveras med Cointreaumarinerade bär och knäckflarn