Söndagarnas nya mötesplats är självklar när Kooperativet tillsammans med Livescen bjuder in till Sunday Brunch & Live Music Sessions!

Ta med vännerna på en härligt social upplevelse med klassiska Brunchrätter såsom Eggs Benedict, American pancakes, BLT, våfflor & Smoothie bowls, serverade i Street Food-format, kaffe-bar, Bloody Mary-vagn, Mimosa-bar, mingel och funkig musik från scenen. Det är fri sittning och öppen garderob. I biljettpriset ingår två Brunchrätter per person (matbiljetterna fås på plats vid uppvisande av entrébiljett), kaffe samt underhållning. Du väljer dina rätter från det öppna köket och blir du sugen på något mer så är det bara att komplettera på plats. Kooperativets kök är bland det bästa i hela Göteborg, på hemsidan www.kooperativet.se kan du läsa mer om rätterna.

11.00-15.00 serveras Brunchen
12.00-14.00 bjuds det på Live Music Sessions

3 sep – On Stage: ALEXANDER LÖVMARK TRIO feat. JOHANNA HJORT
Soul, jazz & blues i en härlig och modern blandning under ledning av Kapellmästare Alexander, en utav Sveriges mest hyllade jazzvokalister och en duktig pianist. Johanna Hjort gästar med sin starka och energiska soulröst.
Lyssna och njut eller digga, dansa och sjung med, alla alternativ är möjliga!
Förköp gäller via Tickster, så att köksmästaren kan planera för dig.
Nya band presenteras till ny omgång av Sunday Brunch & Live Music Sessions. Vi ses där

https://secure.tickster.com/sv/2jcz42ngx0v2kux/selectevent