Ebbot Lundberg, ledstjärna i 2 av Sveriges mest inflytesrika rockband genom tiderna :

Union Carbide productions och the Soundtrack of Our Lives, gör ett exklusivt akustiskt framträdande med några gäster i form av kända och okända artister.

En oförglömlig storytelling kavalkad med nya låtar samt en hel del sköna godsaker från förr utlovas.

Årets julunderhållning och smaker presenteras i ett internationellt format!
 
TORSDAGAR & FREDAGAR hela Julbordsperioden
 
19.00 slår våra värdar upp dörrarna, glöggen serveras och musiken är igång
19.30-21.30 serverar köket juliga smårätter från alla världens hörn
 
Under middagen träffas våra artister runt om i lokalen – det blir sång, magi, musik & stjärnglans – håll utkik på balkonger, podier, tak och på grannens plats för att inte missa nästa överraskning!
21.30 mumsas det från dessertbordet och det är dags att rikta blickarna mot scenen – it’s showtime!
Efter showen spelar DJ Gretchen all musik ni nånsin velat höra, fram till 23.00, och dansgolvet är ert!

Kom och fira sommaren med kollegorna eller kompisarna innan semestern. Mat, musik och AW priser i baren 16:00-21:00 8 Juli

Betnérs turné kommer till Kooperativet Lindholmen

Nightlife välkomnar dig till Göteborgs största Påsk party !
Skärtorsdag 28 mars kl 20 på fantastiska
Kooperativet Lindholmen.
Ta med kompisgänget eller kollegorna och parta loss till den bästa dansmusiken från förr och nu . Vi hyllar Studio 54 !

MIKKEY DEE WITH FRIENDS WILLIAM DICKBORN & VIKTOR SKATT SPELAR MOTÖRHEAD-LÅTAR + STORYTELLING OCH Q&A
Succén från förra året på kooperativet med två föreställningar.
För er alla som inte fick biljetter så har ni här möjligheten att se detta nu.
Lördag 24 februari.

Upplev den oförglömliga ”Swedish Rock Tour” – Det ultimata rockevenemanget som tar dig på en episk resa genom rockhistorien!

Har du någonsin drömt om att få se dina svenska rockhjältar stå på samma scen och leverera en kväll fylld med kraftfulla riff och oförglömliga refränger? Då är ”Swedish Rock Tour” precis vad du har längtat efter!

Årets julfirande hos oss på Kooperativet liknar inget annat ställe. Vi kommer inte bjuda på det ”vanliga” traditionella julbordet utan något helt annat. Lokalen svirar om och blir ett Winter wonderland och maten inspireras av alla världens hörn.

Äntligen dags för klubb S.O.S !! Kom och häng med blåljuspersonalen, Beast & Beauty och vår grymma DJ här på Kooperativet den 29 September, fri entré mellan 16-18 , god mat och bra priser i baren.

Nightlife välkomnar dig till höstens stora Pink Party!
Lördag 7 oktober mellan 20-02 på fantastiska Kooperativet Lindholmen.
Ta med kompisgänget eller kollegorna och parta loss till den bästa dansmusiken från förr och nu . Vi stöttar ROSA BANDET och 40 kr per biljett går oavkortat till dem i kampen mot bröstcancer. Vi som vill klär oss i rosa. (Frivilligt)

Sedan debuten 1999 har Patrik Isaksson varit en av landets populäraste artister med hitlåtar som ”Hos dig är jag underbar”, ”Du får göra som du vill” och ”Ruta 1” – låtar som nu går igen och fastnar i en ny generation.
I år 2023 släppte Patrik Isaksson sitt första studioalbum på 12 år och är det mest personliga han gjort. En resa, en bergochdalbana, en utmaning där Isaksson närmat sig kärnan i det han förmedlat ända sedan debuten 1999. Albumet ”Mellan hopp och förtvivlan” är inspelat bland annat i klassiska Atlantis-studion i Stockholm och rör sig musikaliskt mellan episka refränger och återhållsamma poppärlor.

Kikki Danielsson behöver egentligen ingen närmare presentation, den ständigt omskrivna och numera kritikerhyllade
countrydrottningen

Söndagarnas nya mötesplats är självklar när Kooperativet tillsammans med Livescen bjuder in till Sunday Brunch & Live Music Sessions!

Ta med vännerna på en härligt social upplevelse med klassiska Brunchrätter såsom Eggs Benedict, American pancakes, BLT, våfflor & Smoothie bowls, serverade i Street Food-format, kaffe-bar, Bloody Mary-vagn, Mimosa-bar, mingel och funkig musik från scenen. Det är fri sittning och öppen garderob. I biljettpriset ingår två Brunchrätter per person (matbiljetterna fås på plats vid uppvisande av entrébiljett), kaffe samt underhållning. Du väljer dina rätter från det öppna köket och blir du sugen på något mer så är det bara att komplettera på plats.

Nightlife välkomnar dig till Göteborgs största 40 + party !
Skärtorsdag 6 April mellan 20-02 på fantastiska Kooperativet Lindholmen.
Ta med kompisgänget eller kollegorna och parta loss till den bästa dansmusiken från förr och nu . Vi hyllar Studio 54 !

Johan Kinde tar en kort paus i inspelningarna av Lustans Lakejers nya album för en intim akustisk spelning på Kooperativet.
Tillsammans med Fredrik Hermansson på piano kommer han att framföra ett diamanthalsband av sånger ur hans 40-åriga karriär. Ni får höra låtar både från LL-plattorna och från Johans soloalbum, både några av de mest kända klassikerna och några mer obskyra pärlor. Bienvenue !