V. 8

MÅNDAG 

La Briciola

Helstekt fläskfilé serveras med risotto smaksatt med svamp och västerbottenost, madeirasås toppas med slungad rucola

Grillade grönsaker serveras med risotto smaksatt med svamp och västerbottenost, madeirasås toppas med slungad rucola

Sallader


Cesarsallad - Kyckling, bacon, sallad, gurka, tomat, lök, brödkrutonger samt cesardressing toppas med parmesanost

Risonisallad med grönsaker, kycklingfilé, på en salladsbädd serveras med basilikacreme toppas med ärtskott och rostade pumpakärnor

Vegetarisk - Risonisallad med grönsaker, fetaost, på en salladsbädd serveras med basilikacreme toppas med ärtskott och rostade pumpakärnor

SPOON

Wallenbergare med gräddsås, serveras med potatispuré, gröna ärtor, persilja & rårörda lingon

Örtstekt sej med smörad vitvinsås smaksatt med gräslök, heminlagd gurka och savoykålsallad och haricots verts samt dillkokt potatis

EAST ASIA 

“Chicken Redcurry” - Wokad kyckling med grönsaker, thai basilika, ingefära och limeblad med jasminris

“Biff Redcurry” - Wokad biff med grönsaker, thai basilika, ingefära och limeblad med jasminris

“Vegetarisk Redcurry” - Wokade grönsaker med, thai basilika, ingefära och limeblad med jasminris

90:-

Inkl. Salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe & kaka

OBS! Fråga alltid köket om du har allergier!

​Det kan finnas spår av gluten & nötter i alla våra rätter.


TISDAG

La Briciola

Italienska färsbiffar smaksatt med basilika och grana padano serveras med rödvinssås, rostad potatis toppas med soltorkadtomatcrème samt persilja

Crispy halloumi serveras med rostad potatis och soltorkadtomatcrème toppas med persilja

Sallader


Cesarsallad - Kyckling, bacon, sallad, gurka, tomat, lök, brödkrutonger samt cesardressing toppas med parmesanost

Risonisallad med grönsaker, kycklingfilé, på en salladsbädd serveras med basilikacreme toppas med ärtskott och rostade pumpakärnor

Vegetarisk - Risonisallad med grönsaker, fetaost, på en salladsbädd serveras med basilikacreme toppas med ärtskott och rostade pumpakärnor

SPOON

Raggmunk serveras med stekt fläsk samt rårörda lingon toppas med persilja.

Fiskburgare i briochebröd serveras med sallad, dressing, picklad rödlök, pommes samt en aiolidipp

EAST ASIA 

Tandoorimarinerad kycklingfilé serveras med linsragu samt basmatiris smaksatt med kardemumma, limecrème och plocksallad, papadum

Friterad tofu serveras med linsragu samt basmatiris smaksatt med kardemumma, limecreme och plocksallad

90:-

Inkl. Salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe & kaka

OBS! Fråga alltid köket om du har allergier!

Det kan finnas spår av gluten & nötter i alla våra rätter.


ONSDAG

La Briciola

”Kooperativets Pulled pork” -  Pulled pork marinerad med bbqsås smaksatt chipotle serveras i nybakt fralla med sallad, rödlök, feferonicreme & klyftpotatis samt picklad kålsallad med persilja

Vegetarisk Oumph marinerad med bbqsås smaksatt chipotle serveras i nybakt fralla med sallad, rödlök, feferonicreme & klyftpotatis samt picklad kålsallad med persilja

Sallader

Cesarsallad - Kyckling, bacon, sallad, gurka, tomat, lök, brödkrutonger samt cesardressing toppas med parmesanost

Risonisallad med grönsaker, kycklingfilé, på en salladsbädd serveras med basilikacreme toppas med ärtskott och rostade pumpakärnor

Vegetarisk - Risonisallad med grönsaker, fetaost, på en salladsbädd serveras med basilikacreme toppas med ärtskott och rostade pumpakärnor

SPOON 

Schnitzel serveras med kaprissky samt rostad potatis toppas med örtsmör och citron samt gröna bönor

Smörstekt kummel serveras med romcrème samt örtslungad potatis toppas med citron och plocksallad

EAST ASIA 

”Serveras med naanbröd penslat med koriander, chili & smör”

”Chicken Vindaloo” - Indisk currygryta med kyckling, lök, ingefära, tomat & kokosmjölk serveras med basmatisris smaksatt med kardemumma serveras med myntacreme

”Tofu Vindaloo” - Serveras med tofu, ingefära, tomat & kokosmjölk serveras med basmatiris smaksatt med kardemumma samt yoghurt


90:-

Inkl. Salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe & kaka

OBS! Fråga alltid köket om du har allergier!

Det kan finnas spår av gluten & nötter i alla våra rätter.


Torsdag

La Briciola


Ärtsoppa med fläsk samt korv serveras med hemlagade pannkakor, sylt & grädde.

Vegetarisk ärtsoppaserveras med hemlagade pannkakor, sylt & grädde.

Gulasch soppa toppas med gräddfil serveras med hemlagade pannkakor, sylt & grädde


Sallader

Cesarsallad - Kyckling, bacon, sallad, gurka, tomat, lök, brödkrutonger samt cesardressing toppas med parmesanost

Risonisallad med grönsaker, kycklingfilé, på en salladsbädd serveras med basilikacreme toppas med ärtskott och rostade pumpakärnor

Vegetarisk - Risonisallad med grönsaker, fetaost, på en salladsbädd serveras med basilikacreme toppas med ärtskott och rostade pumpakärnor

SPOON

Nötfärsbiff serveras med rödvinssky samt karamelliserad lök & klyftpotatis toppas med cafe de parissmör & persilja

Havets wallenbergare serveras med skaldjurscrème och potatispure samt citron och rotfruktsallad

EAST ASIA 

”Satay kyckling” - Wokad kyckling med jordnöttsås samt grönsaker serveras med jasmineris

”Satay biff” - Wokad biff med jordnöttsås samt grönsaker serveras med jasmineris

Satay Vegetarisk -Wokade grönsaker med jordnöttsås serveras med jasmineris​

90:-

Inkl. Salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe & kaka

OBS! Fråga alltid köket om du har allergier!

Det kan finnas spår av gluten & nötter i alla våra rätter.


FREDAG

La Briciola 

Bookmaker burgare – Högrevsburgare i briochebröd med aioli smaksatt med fransk senap, karameliserad lök serveras med pommes dippsås

Vegetarian Bookmaker burgare – Pancopanerad halloumi i briochebröd med aioli smaksatt med fransk senap, karameliserad lök serveras med pommes dippsås


Sallader

Cesarsallad - Kyckling, bacon, sallad, gurka, tomat, lök, brödkrutonger, parmesan samt cesardressing

Risonisallad med grönsaker, kycklingfilé, på en salladsbädd serveras med basilikacreme toppas med ärtskott och rostade pumpakärnor

Vegetarisk - Risonisallad med grönsaker, fetaost, på en salladsbädd serveras med basilikacreme toppas med ärtskott och rostade pumpakärnor

SPOON

Chilimarinerad kycklingfilé serveras med balsamicosky samt klyftpotatis toppas med pfeffacreme samt vitlöks frästa haricots verts

Vitvins Pocherad torskfilé serveras med brynt smör, kokt potatis samt ett fräs på kapris och rödbetor toppas med smörstekta champinjoner


EAST ASIA 

Asiatisk chicken bowl – Marinerad kycklinglårfilé serveras med jasminris, plocksallad med rättika och mango samt rödkål toppas med srirachayoghurt, casewnötter samt koriander

Asiatisk vegetarian bowl – Friterade vårullar serveras med jasminris, plocksallad med rättika och mango samt rödkål toppas med srirachayoghurt, casewnötter samt koriander​

​90:-

Inkl. Salladsbuffé, nybakat bröd samt kaffe & kaka

OBS! Fråga alltid köket om du har allergier!

Det kan finnas spår av gluten & nötter i alla våra rätter.