<< Tillbaka

Förrätter


Skummig hummersoppa, liten sallad på nykokt hummer, tryffelmajonäs.

Carpaccio på kalv toppas med rostade pinjenötter, ruccola & parmesan

Vit sparris med tryffelhollandaise och rostat parmaflarn

Ceviche på hälleflundra, avokado, räkor smaksatt med lime, chili, koriander


Varmrätter


Gödkalvsentrecote med mustig portvinssås & potatisterrin smaksatt med

lagrad Svecia

Örtmarinerad lammytterfilé med potatis och getostgratäng serveras med

timjansky.

Färskostfylld kycklingrullad serveras med rotfruktsgratäng samt

balsamicoreduktion

Pocherad torskrygg serveras med smörad hummersås, mandelpotatispuré

& parmesanströssel


Desserter


Vanilj & citrongräspannacotta serveras med passionsfruktscaramel och

färska jordgubbar

Cremé brulée serveras med färska bär

Key Lime Pie serveras med hallongrädde.

Vit chokladmousse serveras med Cointreaumarinerade bär och knäckflarn