<< Tillbaka

"Finger food”


Rostade rödbetor med chevre, pumpafrön & balsamicoreduktion.

Manchego (spansk hårdost) med grillad chorizo.

Gazpacho (kall spansk grönsakssoppa) serveras i glas med selleri.

Ceviche - räkor, lax, avokado, chili, koriander & lime.

Californiarolls- tempurafriterad tigerräka, avokado, isbergsallad, wasabi &

citronmajo.

Anklevermoussé på olivrostad crostini med mango & sultanrussinchutney.

Tryffel & salami - milanosalami fylld med tryffelfärskost & vattenkrasse.

Kallrökt lax - på grov surdegsskiva med hackat ägg & dillcremé.

Gambas al ajillo- gambas i vitlök, chili, olivolja serveras på ljust

surdegsbröd med hackade tomter & bladpersilja.

Semitorkade cocktailtomater med buffelmozzarella & basilika

serveras på crostini.

Löjrom på västerbottenpaj.

Talleggio på grillad baguette med hemgjord fikonchutney.

Fårost & marinerade oliver på spett.


25 - 45:-

per st